Byhøst startede i 2012 med drømmen om at demokratisere naturens vilde råvarer ved at hjælpe byboerne med at finde ting som urter, nødder, tang og svampe. Vi ville bruge mad og velsmag til at få byboerne ud i naturen og smage på den. Grundtanken var, at naturoplevelser og måltidet kunne åbne op for en ny naturforståelse og et nyt syn på byens natur med øget bevidsthed omkring natur, biodiversitet, årstidernes skiften, bæredygtighed og mere.

Nu har vi valgt at kaste os over nye projekter, men er stolte over at have været med til at forme et levende fællesskab omkring vild mad i byerne, sat den vilde mad på menuen og efterladt et blivende aftryk på madkulturen og danskernes madvaner. Vi er særligt stolte af at have sat disse tre ting i verden.

  • Byhøst app

    Danmarks første sanke app

  • Fredriksberg Høstfest

    Danmarks smukkeste langbordsmiddag

  • Vild MAD

    Danmarks mest ambitiøse sanke-projekt


Selvom teamet bag Byhøst er spredt for vinden, har vi valgt at lade Byhøst app leve. På trods af skønhedsfejl er vores kernebrugere glade for den, men nu hvor foreningen ikke er aktiv, opdateres den ikke mere, ligesom at den ikke længere er tilgængelig til download.

kontakt@byhoest.dk