Hyben

Hyben er også lækre sød- eller sursyltede, som tilbehør til enten desserter eller ost og kraftige kødretter. Især de sursyltede hyben smager godt til retter med vildtkød.

Opskrifter

Sød-syltede Hyben over græsk yoghurt med vilde blomster   Ingredienser kornene fra en stang vanilje 150 gram sukker 1 stor skefuld honning 1 dl vand (eller birkesaft hvis det kan...
Forret til 4 pers. 300g rørhatte (Karl Johan eller andre)250g parasolblækhat200g hyben1 håndfuld strandsennep1 håndfuld skovsyreKoldpresset rapsolieÆblecidereddikeSaltPeber   Start med at...
Denne ketchup er kraftig og krydret, med en god balance mellem sødme og syre. Ketchup er egentlig let at lave og det smager virkelig lækkert når det er lavet på ordentlige råvarer. Hyben og mirabelle...
Strandkarse er den bærende smagsgiver i denne kartoffelsalat. Strandkarsen vokser, som navnet antyder, langs de danske strande (og havneløbet på Islands Brygge-siden, som det er tilfældet her i...